"Brevlåda"

Igår va jag och min mamma, mina systrar och min systerdotter i Mellerud på Bloms, jag handlade en del saker men inte så mycket egentligen. Ett köp är jag riktigt nöjd med, jag tänker inte lägga ut bilder på allt jag köpte igår för jag orkar inte lägga upp och ta kort på det, men en grej ansträngde jag med lite för.


Tycker den lådan är så fin, det enda jag hittade med blommor så jag va tvungen att ha den.

=)

Härliga sommar

När jag låg och kollade på sex and the city började solen lysa in genom mitt fönster och jag började ta kort.

Tänk va lätt att ligga i sängen och bara ta kort på trädet utanför med fina blommor, blev en hel del så va glad att jag inte la upp alla.

;)

Fiskare

Jag och Frida var och fiskade i söndags och i måndags kväll och vi hade fisketuren med oss.
På söndan fick Frida 3 fiskar som man kunde ta med sej hem och en som vi slängde i, jag fick två, en släppte på väg upp ur vattnet och den andra va för liten så den fick simma iväg.


Det här är fiskarna vi fick med hem på söndan. Den stora, till vänster, hade en lite rolig överraskning i magen också.


Den hade nämligen en liten kräfta i magen.

I måndags så hade vi större fisketur, vi drog väl upp en 12-14 fiskar eller något, men en del va för små så dom fick hoppa i igen, det va fiskar på kroken och naffsade hela tiden men dom bet inte hela tiden, bara nästan. Nästan hela tiden så sa Frida jag har napp och speciellt när jag försökte sätta på en mask på kroken.
Jag fick en jätte liten fisk som jag inte ens brydde mej om att rensa för att den va så liten men jag kunde inte slänga i den igen för den hade fått kroken genom ögat. Jag glömde ta kort på alla fiskarna innan jag började rensa men det va 10 stycken.


Där är den lilla fisken jag fick, ungefär lika stor som flötet, kändes elakt att jag dödade den när den va så liten men den hade ju kroken genom ögat.

Det blir nog lite mer fiske under sommaren för det va ganska mysigt.

=)

Driving in the dark


Ibland kan livet känns mörk och man vet inte vart man är eller vart man är påväg, det kan kännas som om man är ute och kör i mörkret. Man kan känna sej vilsen och inte veta vad man vill.
Ensam?Alla känner sej väl ensamma ibland, står och bara letar och väntar på att någon ska komma. Man kan känna sej rädd och undra va man ska ta sej till.Men som tur och väl finns vänner och familj alltid där, men man vill ha någon som är extra speciell, som kan ge en det man inte kan få av vänner och familj, kärleksfulla kramar, ömma kyssar och någon att krama innan man somnar. Alla vill vara den speciella för någon. Den som lånar ut en axel om man är ledsen, den som lånar ut armen för att ligga på när man ska sova, den som har en varm famn som alltid är öppen. Visst man kan vara så med vänner och familj också men det är något mer att vara speciell och finnas där för någon som även är speciell för en själv.


Gästblogg

Hej hej, Frida här (Emelies syster).
Emelie och jag har varit ute i skogen och lekt lite med våra kamror.
Ni ska få se resultatet om en stund. Det blev en liten film.
En Frida och Emelie Production liksom.

Medan ni väntar så kan ni titta på dom här bilderna som jag tog.


Sommaren är på g

Längesen ett inlägg nu men är roligare att skriva när man har nåt att skriva om.

Idag har jag solat i ungefär 3 timmar och nu har jag precis komme hem efter att ha badat med Frida, det va enda doppet i år och mer kommer det bli, det är lite kallt men det går, jag låg i vattnet i ca 15 minuter. Hehehe


Tycker om min bränna, har ett litet fint märke efter halsbandet.


Älskar Klevane


Och där va jag i, igen


Sällskap hade vi också.

Nu ska jag lägga mej och se på sex and the city.

RSS 2.0