Ännu mer bilder från promenaden...


Mer bilder från promenaden....


Liten skogspromenad

Jag har precis komme hem från en liten skogspromenad med mamma och Frida i det fina vädret.
Här är några bilder, kommer nog upp mer sen =)


Behind the curtain........Nothing is what it seems

Spontan tur

Igår satt jag ju och hoppades på att vi skulle till Karlstad, va inte riktigt helt beredd på att vi faktiskt skulle åka för att från det vi bestämde att vi skulle åka och till det att vi kom iväg va ungefär 5 minuter.

Sen när vi va i Karlstad så träffade jag en kompis som jag nästan inte sett på ett år för hon bor i Holland, efter det så gick vi och åt på ett ställe som hette lilla sicilien(stavning?) och där blev det bestämt att vi skulle kolla vad ett hotellrum kostade för en natt, och helt plötsligt hade vi checkat in på hotell? Så vi åkte och köpte tandborstar och rena underkläder, sen satt vi på hotellbaren hela kvällen och drack lite groggar och drinkar. Det blev en väldigt spontan och rolig resa.


På väg till Karlstad


Några av våra glas, saknas väl 4 eller 5 stycken här


Ljuskronan på Frida och hennes sambos rum


Järnvägsstationen i Karlstad, lite av utsikten från mitt och Lellis rum


Det va en liten bit upp, ser nästan ut som om jag har zoomat men det har jag inte, inte vad jag vet i alla fall ;b


Köpte en Soutern Comfort idag, det är en whisky likör, jag drack det igår, med cola och 4 isbitar för så har jag fått lära mej av en som vet hur whisky ska va ;)

Det var som sagt en väldigt rolig tur och det är oftast spontana grejer som blir roligast =)
Nu hoppas jag på att vi åker nåt mer ställe, kanske Töcksfors idag, Arvika-Charlottenberg i morgon, eller varför inte Bengtsfors-Mellerud ;b Eller kanske Strömstad? Önskar bara jag hade mer pengar och lättare för att hitta kläder som jag tycker om och som passar ;)

Renovering....

Just nu sitter jag hos Frida och hon håller på och försöker hjälpa mej att göra om lite på bloggen =)
Lite förändring behöver man allt ibland det med, tror nog det blir bra =)
Sitter och hoppas på att Fridas sambo och deras kompis snart går med på att åka till Karlstad ;)

Kära tomten....

... i år har jag ställt upp när mina vänner behövt mej, jag har hjälpt min familj så bra jag kan och vad jag vet så har jag inte gjort någon ledsen. Jag har lånat ut mina öron om någon behövt prata av sej och jag har gjort mitt bästa för att ge några tröstande ord.

Jag har lyssnat på min mamma och ställt upp för henne och hjälpt henne hemma. Sagt att jag älskar henne flera gånger och gett henne många kramar.

Jag har ätit min frukost och mina grönsaker.

Jag har gjort mitt bästa för att va den bästa jag kan, vissa dagar har varit svårare och några har varit lättare, jag har fått utstått mycket saknad men jag har inte tappat modet. Jag har varit ledsen många gånger men jag har för det mesta alltid ett leende på läpparna.

Jag har skött mej och jag har varit snäll. Det jag önskar mej mest av allt i år är att få vara speciell för någon som är speciell för mej, sakna någon som saknar mej lika mycket, bli omfamnad av någon som inte vill släppa taget och som jag inte vill ska släppa mej. Höra från någon som jag tycker mycket om att jag är lika omtyckt. Få känna den speciell känslan man känner när man vet att man "tillhör" någon.

Den här personen jag pratar om är snäll och försiktig, förstånde och rolig, känslig och, det viktigaste av allt, sej själv. Han har ett leende som jag smälter av varje gång, en blick som fängslar mej och ett hjärta av guld.

Du vet vem jag menar och jag hoppas du hinner läsa det här innan julafton.....

Många varma kramar från Emelie


Friends
.
"If I had a single flower for every time I think about you.......


.....I could walk forever in my garden"

- Claudia Ghandi


Une Petite Fleur
Inse att du är speciell....
....RSS 2.0