Mobil bilder

Här är lite bilder jag har tagit de senste dagarna med min Nokia X7-00.Nu ska jag mamma och Frida åka till Åmål en sväng.

=)

Grejar lite till

Igår va jag i Töcksfors med mamma, Malin och hennes kille.
Där köpte jag en ny extern hårddisk, en iomega 500GB så att jag kan börja göra ordentlig backup på mina bilder för det har inte vart nån ordning på mej, hade en hårddisk innan med men det passade inte med Mac så köpte en som gjorde det.Lite mindre än den gamla. Bilden tog jag för övrigt med min nya telefon, har bleve lite för mycket nya saker nu känner jag, nu får jag va sparsam ett tag.

När jag la över bildern på hårddisken så va det något över 19 000 bilder och dokument jag försökt lägga upp en bild på det men det gick inte.Tur till Norge

Jag, mamma, mina två systrar och min systerdotter va en tur till Norge idag och kollade efter gammelmormor och gammelmorfars hus. Och mamma hittade det också =)


Lite ny inrett

Efter tre nätter på Fridas soffa i väntan på nya fönster så har jag äntligen fått gjort klart mitt rum.

Före


Efter


Före


Efter


Före


Efter


Före


Efter


Före


Efter


Jag måste påstå att jag personligen tycker att det blev mycket bättre, jag är väldigt nöjd.

Jag köpte två stycken vita Expedit på Ikea 199 kronor styck, tre skubb till Expediten för 149, ett skrivbord som heter Micke för 399, och en portis för 299.
Dessutom mitt uppe i allt så fick jag min nya telefon igår, en Nokia X7-00. Är ganska nöjd nu.

=D

Stökigt

I morgon ska dom byta fönster hemma hos är det sagt, så jag och mamma har flyttat alla möbler så dom står i hög i hörnen så långt från fönstren som möjligt.


Mitt rum, min säng är i stort sett instängd, har nästan ingenting kvar på väggarna för utom filmer och en stor tavla och en spegel. När det är klart med fönsterbyte och det är städat så ska jag göra om lite, ska kanske på IKEA på torsdag och köpa nya möbler.


Vardagsrummet. Där är det väldigt mycket grejer. Det är lita saker från mammas rum med.


Korridoren till garderoben, där är det fullt, mest med mina grejer.

Det är inte så värst vidare hemtrevligt här just nu och det kommer inte bli bättre för sen är det tänkt vi ska lägga plast över möblerna så att det inte blir en massa damm, det kommer det ju vissterligen bli ändå men vi kanske kan göra så att det blir lite mindre.

Jag försöker komma på vart jag kan sova i natt för jag är inte så sugen på att sova hemma när det är så trångt som det är och om vi dessutom ska täcka allt med plast, får se om jag sover hos någon syster eller hos en kompis, men helst vill jag sova hos någon speciell. Kom på att jag kan ställa sängen på sidan nu så ska nog ta och göra det, för jag sover nog som sagt inte hemma ändå eftersom dom dessutom kommer vid 7 tiden till morgonen.

To far away to hear me.....


Arvika Hamnfestival

5-6 Augusti var jag chaufför på en Oldsmobile till Arvika och där kollade jag bland annat på the Baseballs, Veronica Maggio, Ebba Gold, Jerry Williams och D.A.D. men tog bara kort på tre av dom för Veronica Maggio var så smal så hon hade inte synts på bilden ändå och när Ebba Gold spelade hade jag ingen bra vinkel.


The Baseballs


Jerry Williams


D.A.D

Lastbilar

Var i Halden med Frida och hennes kille i lördags.
Presenter

I fredags fyllde jag 21 år.


Jag fick ett kamera stativ av mamma


4 stycken Nicholas Sparks böcker av Frida


En äggkopp med ett Lejon av mamma


Hårsmycke och läppglans av min kusin My


Och igår köpte jag ett par promenad skor till mej själv så nu ska jag försöka börja promenera lite mer. Det är ungefär samma som Reebook Easytone fast dom här är av märket Venice och var lite mer 50% billigare.

Den bästa presenten jag har fått på flera år kan jag inte direkt skriva om här och jag har inga bilder på det ;b

=)

Mr. Darcy


Mårbacka

Idag tog jag och Frida en tur till Café Memphis i Östmark men det va en liten besvikelse så vi åkte vidare till Sunne och Mårbacka, där Selma Lagerlöf bodde.
Där vill jag bo nu.
Skor

1.


2.


3.


4.


5.


6.


7.


8.


9.


10.


11.


12.


13.


14.


15.


16.


17.


18.


19.


20.


Om några skor är inttressanta skicka numret på skon, det som står över bilden till e_hammarstrom@hotmail.com


För tidig födelsedagspresent

Idag fick jag ett kuligt brev i posten, ett brev ända från Israel.
Min kära kompis bor i Holland med sin kille och dom är i Israel och hälsar på hans familj och idag fick jag alltså ett brev från henne med en liten present i som jag blev jätte glad för.Saknar min Stoin och förhoppningsvis ska jag ner och hälsa på henne i slutet av sommaren.

=)

RSS 2.0