It's Fishy

I fredags va jag med Frida, kusin My och hennes kompis till en fiskaffär och där fanns det en Doris fisk som jag krånglade länge med bara för att få en någorlunda bra bild på den och jag kanske fick det tillslut. Hade ju bara mobilkamerna.


Tycker den lilla orangea fisken ser så rolig ut
Skottdagen

Enligt traditon så är skottdagen (den 29 februari som inträffar vart fjärde år) den enda dagen på året en kvinna får fria. Men om man inte har en pojkvän man kan fria till då? Kan man då fråga chans istället på en kille man vill ha som pojkvän?


Bilden är lite fel men det va den enda jag hittade på google ;b

Finns det någon du vill fria eller "fråga chans" på idag? ;)

Roadhouse Rockband i ÅmålDet va sista bilden jag tog den kvällen för sen fick jag problem med telefoniet, den låste sej och DET va inte kul kan jag lova ;) Men det va en bra kväll och jag fick spendera den och till och med dansa med en speciell person <3

Arbetsmaterial

Nästa vecka ska jag jobba åt min gamla arbetsgivare (Lovely!), men den här gången ska jag inte köra riktigt lika långt och jag ska inte plocka upp tobak, men jag kommer att få köra bil och så ska jag skylta i olika butiker åt VIASAT, och det ska jag lova, det ska bli kul xD

Jag fick materialet idag och det va lite mer än vad jag trodde att jag skulle få.


Kartongen jag fick det i, och den va inte lätt att bära ut till soprummet efter att jag hade tömt den. Jag fick ju självklart inte upp hela kartongen för trappan så jag fick plocka ut allt som va i och bära upp det.


Det som låg i kartongen.

Nu får vi hålla tummarna för fint väder, bra väglag och medgörliga människor nästa vecka ;)

Godissugen

Jag la en godis framför Svea och så här söt blev hon då ;bVår.....?

Är det verkligen vår eller är det bara lurendrejeri?
Det känns i alla fall som vår och här kommer några bilder från en liten promenad med Svea.
Promenad igår


Inte så bra bild men det syns ju va det är på den? En knopp, redan!
Frida och mamma


Rosa Ros
Hem ljuva hem...Här är mitt hus, eller ja det är inte mitt längre. Jag och min familj bodde där i ca 8 år men vi flyttade därifrån när jag började gymnasiet. En vacker dag hoppas jag på att få flytta tillbaka =)

Några gamla bilder...
life is spinning .....


....like a wheel

Liten vovve....

Jag hittade några bilder på min systers gamla hund, vi kallade henne Skorpan men hennes nya ägare döpte henne till Chili


Slumpad bildFörsöker komma på nåt att blogga om men jag har inga nya bilder så jag valde bara en. Passar ju årstiden nu men jag vill hellre ha sommar ;)

Mitt äventyr Kalifornien 2009

Jag är med och tävlar om en Canon 600D via Fokis blogg.

Ett av mina största äventyr var när jag var i Kalifornien, USA med min syster, hennes sambo och deras kompis 2009. Jag har tyvärr inte kunnat åka tillbaka sen dess men hoppas på att ta mej dit snart.

Något som jag verkligen skulle vilja göra är att åka till USA i 3 månader och kolla på olika historiska sevärdheter och åka igenom "vilda västern" med tåg, se vildhästar, åka till Black Hills, Little Big Horn, Gettysburg och många andra saker som har med Amerikas historia att göra.
Påväg till Nevada


Alcatraz


Walk Of Fame, Hollywood


En av alla bilar vi såg på de olika bilträffarna vi besökte


Golden Gate, San Francisco


Venice Beach


Venice Beach

På väg upp till Sequoia National ParkAlla Hjärtans Dag....

Ja då va dagen igång, vaknade av ett gulligt meddelande från min syster, and that's it.
Men i alla fall, dagen i ära så ville jag göra någon frisyr, blev inget jätte speciellt. Snurrade det bara på sidorna och satte upp det i en låg hästsvans, lockade och sätte upp med hårnålar.Igår däremot så hade jag tråkigt så då lockad jag allt hår och sminkade mej.Nu ska jag sitta i sängen och tycka synd om mej själv för att det snöar på alla hjärtans dag.
Alla vet ju att snö är mysväder och att va olyckligt kär på det är ingen höjdare.

Hoppas ni som råkar kolla får en bra dag i alla fall =)

Alla Hjärtans DagIdag är det alla hjärtans dag och det är ingen höjdare för en singel, speciellt inte om man har någon man vill göra något speciellt för men inte kan. Jag tycker om att göra små "gulliga" saker men inte år blir det inget med det eftersom det kan bli fel.
Romantisk och hopplös som jag är så tror jag att denne någon kommer att göra något för mej men som vanligt kommer jag att vänta på ingenting.
Jag har all rätt att va pessimistisk och deppig idag, så det så.

R.I.P Whitney Houston

Här kommer två av mina favorit låtar med Whitney Houston, "I Will Always Love You" är självklart en favorit men tänkte jag skulle ta två andra.Klicka på bilden för att komma till Whitney Houston's låt "I Believe In You And Me" på YoutubeKlicka på bilden för att komma till låten från The Bodyguard "Run To You" på Youtube


Bilderna är tagna från Google

"Indianer"

Jag har fått en vilda västern dilla och tycker speciellt att indianernas öde är väldigt intressant och mycket irriterande, jag blir väldigt frusterad när jag ser hur dom behandlades. Om någon vill veta mer om vilda västern och indianer och hur västern blev "erövrad" så rekomenderar jag verkligen en dvd box som finns på CDON

Klicka på bilden för att komma till boxen på CDON

Jag fick den av Frida i "förtidig-alla-hjärtansdag-present" men den ser inte likadan ut på framsidan i verkligheten som på hemsidan =)Jag hade lite tråkigt förut så tog kort på tre av mammas indianer (hon har väl kanske närmare 10-15 stycken olika prydnads indianer). Det är roligt att ta kort när man har en ny app ;bFrida har bakat och jag har hjälpt till =)

Jag har vart nere hos Frida under dagen och hjälp henne lite och hon bakade sina goda cupcakes (med en twist) till våran systerdotter som ska ha kalas i morron.Jag har inte Iphone utan det är en app till Nokia som jag fick i present av nokia. CameraLover heter den, me likei ;b

RSS 2.0