Det närmar sej

Jag har precis komme hem efter att ha vart med Frida i Klevane i några timmar och njutit av solen.
Zoooooooooom

Tänkte jag skulle lägga in två bilder som visar min zoom lite bättre


Här har jag inte zoomat något alls, den lilla ljusa pricken där mitt i bilden, det är ju månen såklart.
Sen så zooma jag.


Då blev det så här.

=)

Regn och får

Jag var i Klevane igår och tog lite kort på regnet


Jag låg under ett träd och lyssnade på regnet och fåglarna.

Sen på kvällen åkte jag och Frida upp och kollade på de tre nya lammungarna som hade kommit.
Mat och vår

Nu tror jag faktiskt att det är vår, men det är ju April och April kan ju bjuda på vilket väder som helst, men just nu är det i alla fall väldigt varmt ute, det är så varmt så att jag faktiskt överväger om det kommer bli åska.Ganska varmt ute, nu har precis solen kommer över till den sidan där termometern sitter också.


Jag håller på att laga mat till mej och mamma också.
Det blir sej(fisk) med ost, potatis och sallad, sen så har jag jordgubbar och vattenmelon också. Jag kommer nog ha vattenmelonen till salladen och sen så tar jag nog jordgubbarna till efterrätt med lite yoghurt.


Sallad med gurka, och jordgubbar och vattenmelon. Smarrigt värre.
Senare kanske jag tar och cyklar upp till Klevane en sväng för är ju ganska bra väder till det.

=)

Rosor, tulpaner, tussilago och en lurig fisk

Rosorna, tulpanerna och fisken är Frida's.

=)

Eye


När jag ser ut över mitt favorit ställe.

Livsnjutar filosofi

Jag försökte ta kort på en fjärill men den ville inte sitta still. När jag kom ner till tjärnet så har isen släppt vid kanterna och jag kan se vattnet under för första gången i år.
Det luktar varmt träd som det gör på sommaren och solen steker som bara busen, är det för att det är rekord tunt ozonlager över skandinavien eller är det för att jag har svart jacka, eller har det helt enkelt bleve vår nu?
Det flyger en fluga och en fjärill runt mej och jag hör fåglarna kvittra. Är det inte underbart? Nu saknas bara helt öppet vatten, grönt gräs, gröna träd, färgglada blommor och ett dopp i vattnet, bara ca 2 månader kvar tills första doppet.
Men det kommer det med och hittills verkar livet underbart.
Jag önskar jag fortfarande bodde här så att jag kunde vara här hela tiden. Det luktar underbart utanför centrum och bortanför all tinande hundskit, avgaser och asfalt.
Hur kan folk vara deprimerade? Har dom aldrig upplevt den svenska våren och sommaren?
Finns det ett yrke som heter livsnjutare? Jag skulle bra gärna vilja få pengar bara av att finnas till och njuta av livet. Några tips?
Och nu får jag inse att jag skulle ha tagit med den andra kameran eftersom det är en fjärill som flyger runt mej och sitter på bra ställen men inte såpass bra att jag kan ta kort på den med den kameran jag tog med. Jag hör även en örn eller något sånt och kommer inte den och sätter sej nästan framför mej så blir det inget kort. Därför är den andra kameran så bra för den har bra zoom och bra upplösning. Dom bittre sanningarna här i livet i ett i-land.
En annan bitter sanning, när det är molning är det vindstilla, när det är sol, ja då blåser det storm.
När jag bodde i Karlstad så trodde jag att det var i en stad jag hörde hemma men när jag sitter här inser jag att det är på landet jag ska va, där är det tyst och lugnt. Fåglarna får kvittra i fred, om dom inte blir uppätna, det luktar rent och man kan bara finnas. Tänk om man kunde tjäna pengar på det man mår bra av och gillar.
Som dom sjunger i den kända låten av John Denver, "Country Roads, take me home"
Och alla sagor har ett slut och här avslutar jag den här men livet fortsätter.

RSS 2.0